Novetats de còmic manga juvenil

Amb l’entrada d’avui us volem informar de les dues últimes incorporacions al fons de novetats de còmic manga juvenil relacionats amb la vida escolar. Molts estudiants viuen en el seu dia a dia situacions similars.

El pupitre de al lado és una història divertida i plena de humor. Aquesta sèrie ens explica la relació que s’estableix entre una noia, Yokoi, i el noi que seu al seu costat a la classe, Seki-kun, un personatge peculiar amb una imaginació que traspassa límits.
Qui no ha intentat distreure’s a classe davant una avorrida xerrada magistral del professor? Si voleu desconnectar ràpid veureu que es gairebé impossible concentrar-se si teniu en Seki-kun al costat. Que farà la Yokoi?

La segona novetat és Shonen note. Aquesta proposta treballa el creixement personal dels personatges: el canvi i la recerca de la pròpia identitat.
Yutaka Aoi és un noi que percep el món a través de la música. Això fa que tot en la seva vida gira al voltant dels sons. Les ciutats es transformen en melodies i en cançons fent treballar al lector amb la seva música les seves més profundes sensacions i emocions.
El Protagonista en el primer volum es trasllada a Kawami i comença l’escola secundària. És en aquest centre on entra en el cor de l’Institut, i on sorprèn tothom amb la seva veu de soprano cristal·lina. Al seu costat, ens trobem amb els altres membres de la Coral, així com les seves famílies i els seus professors. Però l’adolescència és una època de transició i sobretot de canvis personals i això aviat afectarà directament al canvi de veu del protagonista d’aquesta història: Yutaka. Que li passarà en el futur en el món de la música?

Tenim els 3 primers volums de cada sèrie disponibles perquè pugueu endur-vos-els en préstec, així que us esperem a la biblioteca amb aquesta i moltes propostes més!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s