L’Àrea de Préstec us recomana… Cómo ser mujer de Caitlin Moran

No hubo nunca mejor época que ésta para ser mujer: tenemos el voto y la píldora, y desde 1727 ya no nos envían a la hoguera por brujas. Pero, ¿cómo ser mujer?

Entre l’assaig i d’autobiografia, al llarg del llibre l’autora aborda diferents temes com la sexualitat, el culte al cos i la bellesa, el masclisme, el feminisme, la família, les amistats, l’alimentació, la maternitat i la moda descrivint, amb molt d’humor, experiències personals (amb les que ens podem identificar fàcilment) i reflexionant sobre la situació de la dona (blanca i de classe obrera).

Degut al seu plantejament senzill i directe i encara que no plantegi profunds descobriments pel que fa a la qüestió feminista (seriosa i acadèmica), és un llibre divertit que pot servir com a obra iniciadora en el coneixement del feminisme.

Com diu la pròpia autora:

El feminismo es demasiado importante para dejarlo sólo en manos de eruditos (…). No soy una feminista erudita, pero, por el amor de Dios, el feminismo es algo tan serio, urgente y trascendental que ha llegado el momento de que lo defienda una desenfadada columnista de Periódico de gran formato, amén de crítica de televisión a tiempo parcial con una ortografia horrible.

Podeu trobar Cómo ser mujer i Cómo se hace una chica a l’Àrea de Préstec, primera planta i a http://catalunya.ebiblio.es/opac/#resultats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s