Serveis a les escoles: Maletes viatgeres

L’Àrea infantil i juvenil ofereix als centres educatius el servei de préstec de maletes viatgeres i lots de llibres per a lectura col·lectiva.

Les maletes viatgeres són lots de llibres sobre una temàtica en concret. El servei està obert a la creació de nous lots temàtics a petició dels centres educatius.

Per fer ús d’aquest servei cal que el centre tingui un carnet de préstec per a col·lectius. Per obtenir-lo cal omplir l’imprès de sol·licitud que es pot trobar a recepció o en aquest enllaç i presentar-lo a la biblioteca. La sol·licitud ha de tenir la signatura del responsable del centre (director, president…), i ha de portar el segell de l’entitat.

 

Que podeu agafar?

  • Maletes viatgeres per a llars d’infants i centres d’educació infantil: la confecció de la maleta serà feta sota demanda del centre per treballar diferents temes o centres d’interès a l’aula.
  • Maletes viatgeres per a centres d’educació primària i secundària: la confecció de la maleta serà feta sota demanda del centre per treballar diferents temes o centres d’ interès a l’aula.
  • Lots de llibres per a lectura col·lectiva: són lots d’exemplars d’un mateix títol per a poder fer lectures en grup a l’escola.

Si voleu saber de quins títols de lots disposa l’Àrea Infantil i juvenil podeu descarregar-vos el llistat: lots de llibres per a lectura col·lectiva.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s