Nous tallers d’informàtica i mòbils a la biblioteca!

La biblioteca ofereix tallers bàsics d’informàtica i mòbils per tal d’iniciar i acompanyar els usuaris adults que ho desitgin en l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Com en la darrera edició s’han programat els següents tallers:

  • Taller d’iniciació a la informàtica i a internet. Taller de 2 sessions adreçat a usuaris sense coneixements previs d’informàtica. S’aprendrà el funcionament bàsic de l’ordinador, ús del ratolí, crear carpetes i documents, nocions bàsiques per navegar per internet…
  • Taller per a crear i gestionar un compte de correu electrònic. Taller d’1 sessió adreçat a usuaris amb coneixements d’informàtica i internet. Es crearà un compte de correu electrònic i s’ensenyarà a configurar-lo, enviar i rebre correu, organitzar la bústia, crear carpetes…
  • Taller d’ús de smartphones. Nivell bàsic. Taller de 2 sessions adreçat a usuaris de telèfons mòbils Android o Iphone que tenen poca experiència en el seu ús. S’aprendrà les nocions bàsiques per a utilitzar i configurar el telèfon mòbil intel·ligent, gestionar l’agenda de contactes, descarregar aplicacions i navegar per internet. Cal portar el telèfon.
  • Taller d’ús de smartphones. Nivell avançat. Taller de 2 sessions adreçat a usuaris de telèfons mòbils Android o Iphone amb experiència o que hagin fet el taller de nivell bàsic. S’aprofundirà en aplicacions i configuració avançada del telèfon mòbil intel·ligent. Cal portar el telèfon.

Calendari:
Per tal de satisfer la demanda dels usuaris, s’han programat diverses edicions dels taller d’iniciació a la informàtica i a internet, i del taller de correu electrònic. També s’oferiran dos nivells del taller d’ús d’smartphones.

3 i 5 d’abril: Taller d’iniciació a la informàtica i a internet (1a edició).
10 d’abril: Taller per a crear i gestionar un compte de correu electrònic (1a edició).
12 d’abril: Taller per a crear i gestionar un compte de correu electrònic (2a edició).
17 i 19 d’abril: Taller d’ús d’smartphones. Nivell bàsic.
24 i 26 d’abril: Taller d’iniciació a la informàtica i a internet (2a edició).
8 i 10 de maig: Taller d’ús d’smartphones. Nivell avançat.

Horaris i lloc:
L’horari de les sessions serà de 17.30 a 19.30 h i es realitzaran a l’Aula de formació (2a planta).

Inscripcions:
Per a participar als tallers d’informàtica i internet, cal inscriure’s prèviament a l’Àrea d’audiovisuals de la biblioteca. Tots els tallers són gratuïts i el nombre de places és limitat.

Normativa:
*Les persones interessades en participar als tallers cal que s’inscriguin prèviament, omplint una butlleta d’inscripció que podran sol·licitar a la sala d’audiovisuals de la biblioteca.
*La biblioteca contactarà amb els inscrits per confirmar la disponibilitat de places.
*Les persones que no es puguin inscriure en aquests tallers per falta de places, tindran prioritat en la propera edició del taller.
*Els usuaris inscrits al taller que no assisteixin a alguna de les sessions, sense justificació, quedaran exclosos a participar en propers tallers organitzats per la biblioteca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s