On trobo…? Nova ubicació de les sèries televisives, les guies de viatges i altres

Aquestes últimes setmanes hem estat movent seccions de documents del Claustre de l’Àrea Infantil i Juvenil a altres sales, i viceversa, per integrar-los en un espai on es faciliti la cerca, l’ordenació i l’assessorament als usuaris en cas de necessitat.

Per això a partir d’ara les sèries televisives les trobareu dins de l’Àrea Audiovisual, on també podreu fer les reserves dels dvds que vulgueu o fins i tot peticions de nous títols. Les novel·les de ciència-ficció, fantasia, terror i contes també han pujat a la primera planta, a l’Àrea de Préstec, on podeu trobar-les degudament senyalitzades.

I que hi ha actualment al Claustre? Continuem trobant-hi les novel·les de butxaca, la secció d’animació i el còmic manga juvenil, però a més a més hi hem sumat les guies de viatge i l’apartat de lectures obligatòries de secundària (LS).

Us esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s