Préstec digital de pel·lícules, documentals i concerts a través d’eBiblioCat

El juny de 2015 es va ficar en marxa la plataforma digital eBiblioCat a través de la qual els usuaris de les biblioteques de Catalunya poden accedir al préstec electrònic de llibres i revistes, i recentment s’han incorporat també més de 2.000 títols de pel·lícules, curtmetratges, enregistraments de concerts i documentals.

Hi pot accedir qualsevol persona, major de 14 anys, que disposi del carnet d’usuari d’una biblioteca del Sistema de Lectura Pública de Catalunya a través de http://catalunya.ebiblio.es o de l’aplicació eBiblioCat.

Es poden visionar fins a 8 documents mensuals (2 a la setmana) i un cop sol·licitada la visualització, l’usuari disposa de 72 hores per fer-ho, tants cops com es desitgi. Els audiovisuals seleccionats es poden consultar des del “meu compte”.

De cada document es pot llegir la fitxa completa amb informació sobre el director, actors, gènere, durada i idiomes.

Podeu consultar els termes i condicions al següent enllaç:
https://ebibliocat.efilm.info/ca/ebibliocat/terminos/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s