L’Àrea d’audiovisuals us recomana…

Normalment mirem pel·lícules durant el nostre temps lliure però el cinema, a part de ser un moment d’oci, ens pot transmetre també molts valors importants. Per això avui us volem recomanar una petita selecció de pel·lícules plenes de missatges educatius que agradaran a tota la família.

  • Cadena de favores. Dir: Mimi Leder. Any 2000. Un nen imagina un curiós sistema per millorar el món, fer favors a persones a canvi que aquestes en facin a unes altres tres.
  • Los chicos del coro. Dir: Christophe Barratier. Any 2002. Un músic accepta un lloc de feina com a professor vigilant en un internat de reeducació de menors. Aquest professor canviarà la vida d’aquests nens mitjançant l’estimació i la música.
  • La fuente de las mujeres. Dir: Radu Mihaileanu. Any 2012. A un poble de l’orient mitjà, la tradició obliga a les dones que vagin a buscar aigua a una font a dalt d’una muntanya. Leila, una jove casada, proposa a les dones fer una vaga de sexe fins que els homes col·laborin amb elles.
  • Hotel Rwanda. Dir: Terry George. Any 2004. El propietari d’un hotel a Àfrica ajuda a les víctimes d’una guerra i ofereix el seu hotel com a refugi.
  • Los miserables. Dir: Tom Hooper. Any 2012. Un ex presidiari perseguit per la policia decideix fer-se càrrec d’una nena, filla d’una amiga. Està ambientada a França a començaments del segle XIX en un context d’inestabilitat política i finalitza amb la “Rebel·lió de juny” de 1832. Adaptació de la novel·la de Victor Hugo. Un extraordinari musical.
  • Gran Torino. Dir: Clint Eastwood. Any 2008. Un veterà de la guerra de Corea, és un obrer vidu del sector de l’automòbil i la seva màxima passió és cuidar el seu cotxe, un Gran Torino del 1972. És un home inflexible al que li costa assimilar els canvis i l’arribada d’immigrants al seu barri.

Altres pel·lícules que també us recomanem són: Invictus, La vida es bella, Siempre a tu lado (Hachico), Big Fish, El club de los poetas muertos, Intocable, Precious, Slumdog Millionaire, Billy Elliot, etc.

Les trobareu totes a l’Àrea Audiovisuals, recordeu que us en podeu endur fins a 5 exemplars durant 30 dies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s