Any 2018: quantes donacions hem rebut i què n’hem fet?

A la Biblioteca acceptem donacions dels nostres usuaris tenint en compte la Política d’acceptació de donacions que podeu consultar i descarregar-vos.

Davant de la impossibilitat d’incorporar totes aquestes donacions el 2012 va sorgir l’espai “Tria i remena” i el servei de “Redistribució de documents”.

Durant l’any 2018 la Biblioteca ha rebut en donació aproximadament uns 11228 documents, dels quals 1718 han passat a formar part del seu fons, 3894 s’han redistribuït a altres entitats i 3987 s’han posat a disposició dels usuaris a l’espai “Tria i Remena”. La resta, s’han desestimat o estan pendents de revisió.

A la nostra pàgina web podeu consultar la Memòria del Servei de recollida de donacions i redistribució de documents de l’any 2018 amb el llistat d’entitats que han utilitzat el servei de Redistribució de documents durant l’any passat.

Si sou una entitat i voleu venir a buscar documents per incorporar al vostre centre ompliu el Formulari de sol·licitud de documents procedents de donacions i contacteu amb la biblioteca per pactar el dia de visita.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s