Torna l’hora del conte!

Dimarts 12 de febrer a les 18 h, tindrà lloc a la biblioteca una nova hora del conte. En aquesta ocasió, la sessió porta per títol “Contes amb valors” i està organitzada conjuntament per l’Institut de Treball Social i Serveis Socials INTRESS i la biblioteca.

 

 

 

 

 

 

 

 

La contacontes Meritxell Morera explicarà tres històries per donar a conèixer als infants i a les famílies diferents àmbits de treball de l’INTRESS i que aporten valor social, com son, la realització de mesures penals alternatives o l’acolliment de menors.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s